- vanilkový dortový krém v prášku
- tvaroh
- plechovka Salka
- smetana ke šlehání
- cukrářské piškoty
- piškoty
- jahody
Plechovku salka ponoříme celou do vodní lázně a vaříme 3 hodiny – občas otočíme aby se karamel na dně nepřipálil -> po vychladnutí plechovku otevřeme a vzniklý karamel smícháme s polovinou předem ušlehaného vanilkového krému, druhou půlku vanilkového krému smícháme s tvarohem.
Stěnu dortové formy vyložíme cukrářskými piškoty a dno obyčejnými. Pak střídáme karamelový a tvarohový krém a jednotlivé vrstvy prokládáme obyčejnými piškoty.
Až krémy spotřebujeme, dáme navrch opět vrstvu piškotů a aby cukrářské piškoty nepřečnívaly, vyplníme zbytek čerstvě ušlehanou šlehačkou a ozdobíme jahodami popřípadě čímkoliv jiným co nás napadne. Nakonec dáme do ledničky ztuhnout.
Dobrou chuť ;-)
Dobrou chuť ;-)
Žádné komentáře:
Okomentovat